Vælg det rette faldunderlag til din legeplads

22 August 2021 Astrid Pedersen

editorial

Det er både sjovt, sundt og udviklende for både små og store børn at lege udendørs. Men den morsomme udendørs leg og aktivitet kan få en brat ende hvis et af børnene falder og slår sig alvorligt på et hårdt underlag.

Øg sikkerheden på legepladsen med det rette faldunderlag

Hvis du vil være sikker på at minimere risikoen for alvorlige skader i forbindelse med fald fra legeredskaber på din legeplads bør du forsyne denne med et faldunderlag. På den måde kan du maksimere sikkerheden for børnene under leg.

Et faldunderlag kan afbøde fald som ellers ville have kunne forårsaget knoglebrud eller grimme forstuvninger. Og med et faldunderlag mindskes risikoen for smertefulde hudsafskrabninger som kan opstå ved fald på asfalt, cement eller beton.

Hvilken type faldunderlag skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige former for faldunderlag – og nogle er mere velegnet til bestemte formål end andre. Ønsker du at beklæde asfaltbelægningen under legeredskaberne med et faldunderlag som kan afbøde fald fra diverse legeredskaber så som gyngestativ, legetårn eller vipper kan du med fordel vælge gummifliser som du nemt kan lægge selv.

Hos MAX Horsens A/S finder du de klassiske rødbrune eller antracit grå gummifliser i flere forskellige størrelser til ganske rimelige priser. Har du brug for afgrænsning af din sandkasse eller dit lege område kan du vælge sveller, palisader eller kantbegrænsning udført i Robina stammer. Og til afdækning af ujævne eller kuperede områder kan du vælge de fleksible gummimåtter som har den store fordel at de ikke beskadiger græsset i plænen.

Hvor kan jeg købe faldunderlag ti top kvalitet?

Hos MAX Horsens A/S, som er leverandør af udendørs legeredskaber til skoler og institutioner, finder du et velassorteret udvalg af forskellige typer faldunderlag.

Du kan altid få et skarpt tilbud på faldunderlag hos MAX Horsens A/S – klik ind på max-horsens.dk og læs mere.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning