Undgå bøder og installationssjusk – lad en professionel ordne dine blikkenslageropgaver!

25 October 2019 Pernille Skovgaard

editorial

Når rør sprænger, WC’et løber, afløbet tilstoppes – og mere til! – er der ofte brug for en fagmand til at klare opgaverne; de færreste af os har kompetencer og viden til at fikse vandskader og deslige, og derfor er der brug for en dygtig VVS’er eller en blikkenslager. Det er imidlertid ikke altid helt ligetil at finde de gode af slagsen. Det kan være en sand jungle at finde ordentlige håndværkere med den påkrævede erfaring og kunnen, og da nogle af titlerne – eksempelvis “VVS” – ikke er beskyttede, bliver det endnu mere problematisk!

Er du bosat i Københavnerområdet eller på Sjælland, behøver du dog ikke fortvivle – for så kan du nemlig kontakte Øens Blikkenslager. Hos Øens Blikkenslager findes ene kompetente medarbejdere, alle specialiseret i faget, og de er klar til at rykke ud og hjælpe dig ved behov!

En blikkenslager skal ikke blot bruges ved behov for reparation – der findes faktisk mange sanitetsprodukter, du ikke selv hverken kan eller må installere. Der er en lang række lovkrav på områet der skal overholdes, og hvis du ikke slår dig sammen med en professionel, så kan det blive en særdeles kostelig affære!

 

 

Som nævnt er der en række ting, der helt lovligt kan installeres af dig selv – men det kræver en del, så hvis du er blot det mindste i tvivl eller der foreligger blot en lille risiko for at du kommer på glatis, så kontakt Øens Blikkenslager i København.

Medarbejderteamet er gennemført professionelle, de er servicemindede og smilende, og du er garanteret en positiv oplevelse samt et job veludført. Du kan også altid tage kontakt hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Desuden tilbyder Øens Blikkenslager også en bredt sortiment af produkter, eksempelvis håndvaske, brusesæt, baderumsmøbler, toiletter – og mere til -, alt dette i højeste kvalitet og til favorable priser.

Lad Øens Blikkenslager hjælpe dig – her er du i trygge hænder!

 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning