Tømrer i Odense? Find ham online

27 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle opføre et nyt stykke bygger, og involverer dette en del træ arbejde? Så skal du have fat på en dygtig faglært tømrer.

Hvad laver en tømrer?

En tømrer beskæftiger sig med træværk i forbindelse med konstruktion og byggeri. Således vil du altid kunne bede en tømrer om hjælp til opførelse af en carport eller en træterrasse. Og på den større skala vil du som entreprenør eller bygherre kunne gøre brug af bistand fra et professionelt tømrer firma når trækonstruktionerne skal være lovmæssigt og sikkerhedsmæssigt forsvarlige.

Find den bedste tømrer i Odense

Hvis du som bosiddende i Odense eller nærmeste omegn leder efter en dygtig og kompetent tømrer virksomhed går du ikke galt i byen med Raunstrup Tømrer. Raunstrup Tømrer er en del af Raunstrup A/S – en ung og visionær organisation med speciale inden for byggeri af alle typer. Raunstrup Tømrer er organisationens tømrer afdeling, som har specialiseret sig inden for det gode tømrer og snedker arbejde.

Når du entrerer med Raunstrup Tømrer, enten som virksomhed, offentlig institution eller privat kunde, kan du være sikker på at få udført et stykke tømrer arbejde af højeste kvalitet. Raunstrup Tømrer har mange større projekter på samvittigheden – og fælles for dem alle er at de er udført med omhu og passion for faget under iagttagelse af de gældende standarder.

Hos Raunstrup Tømrer finder du udelukkende dygtige, kompetente og engagerede medarbejdere som tager deres job og faglighed meget alvorligt. Raunstrup Tømrer arbejder ud fra en betragtning om at det sagtens er muligt at lægge nye vinkler på byggeri samtidig med at de traditionelle håndværker dyder fastholdes. Tømrer og snedker arbejde udført af Raunstrup Tømrer bærer således præg af omhu og respekt for kunden og omgivelserne. Og du vil selvfølgelig altid kunne regne med at arbejdet leveres til tiden.

Du kan læse mere om Raunstrup Tømrer på hjemmesiden raunstrup.com

More articles

04 March 2023

Teltudlejning