Tøjstativer der fremmer salget

26 januar 2021 Tina Høy

editorial

Har I en eller flere tøjforretninger, hvor I bruger tøjstativer? Eller har I brug for at transportere tøj og vise det frem, så det ikke bliver krøllet? Et tøjstaiv er ikke bare et tøjstativ, for måske har du tungt tøj, eller du har brug for et holdbart stativ, der kan tåle transport ind og ud af butikken hver dag. Måske har du bare brug for rigtigt mange billige tøjstativer til en god pris.

ManneQ.com har forstand på tøjstativer. Hvis du skal sælge dit tøj, skal det hænge flot i øjenhøjde – og med god plads mellem tøjet, ser det ikke bare ser indbydende og eksklusivt ud – kunderne kan også se tøjet uden at skulle flytte for meget på tekstilerne. 

Forskellige typer tøjstativer

Du kan finde moderne tøjstativer i vandrør, også sorte, hos ManneQ.com, men de har også moderne tøjstativer i stål, børstet stål, krom, satinkrom, børstet stål, med diverse lakeringer, aluminium – med eller uden hjul. De mere kendte tøjstativer er dem med 2 lodrette stænger og en overligger. 

Tøjstativer på hjul – nemme at flytte

ManneQ.com er en af de leverandører i Danmark, der har flest tøjstativer på hjul til messer, butikker osv. Hvis du ofte rokerer om i butikken, trækker tøj ind ved lukketid eller tager på messer osv., er tøjstativer på hjul optimale. Og én medarbejder kan rykke dem alene uden at flytte tøjet først. De fleste butikskunder vælger denne løsning. Sørg for, at alle hjul er fastspændt.

Hvis du skal have meget tøj hængende på ét stativ, hvis du fx skal bruge det til sportshallen eller teatergarderoben, festlokalet osv., er tøjstativer med to overliggere gode, da du kan have to rækker tøj på et sted. 

Til dine tøjstativer skal naturligvis også bruges bøjler, og her kan du få både plastik-, metal- og træbøjler alt efter, hvilket look du ønsker. 

Selv de billige tøjstativer hos ManneQ kan holde i mange år.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning