Tilfør din bolig ekstra værdi med en grundig gulvafslibning i Helsingør

02 december 2018 Astrid Pedersen

editorial

Et trægulv, som har modtaget den fornødne omsorg i form af plejende og vedligeholdende behandling igennem hele sin levetid, er både smukt og charmerende – og udgør samtidig et stort økonomisk aktiv for enhver bolig. Lækre og velholdte trægulve er i høj kurs på boligmarkedet, især fordi de originale trægulve i mange tilfælde er blevet skiftet ud med det knap så pleje krævende klik parket i laminat (som måske nok ligner rigtigt træ, men slet ikke giver samme fornemmelse) eller linoleum.

Alskens modeluner, som blandt andet indbefatter urbane og industrielt inspirerede beton- og cement gulve har også gjort et groft indhug i antallet af de smukke trægulve, og gjort disse til en mangelvare. Så hvis du kan præsentere en bolig med et originalt trægulv, som fremstår velholdt og velplejet, har du mulighed for at føje ekstra værdi til dit hus eller din lejlighed i en eventuel salgs situation.

Hvordan får jeg mit slidte trægulv pænt igen?

Hvis du har forsømt den plejende og vedligeholdende behandling af dit smukke trægulv, og det derfor er blevet grimt og nusset at se på, bør du give den en frisk starte med en professionel gulvafslibning. En sådan behøver ikke at være særligt dyr – og pengene er under alle omstændigheder godt givet ud.

Ved en gulvafslibning fjernes nemlig alle de grimme pletter, skjolder, ridser og skrammer samt misfarvning eller solfalming, som får gulvet til at fremstå trist og træt. Inde under den slidt overflade gemmer der sig nyt, frisk træværk, som vil åbenbares ved en effektiv gulvafslibning. Og med den rette efterbehandling får du et smukt og charmerende gulv, som kommer til at stå som nyt.

Professionel gulvafslibning ved erfaren håndværker

Selve opgaven med gulvafslibning og efterbehandling bør du overlade til en professionel gulvmand med ekspertise og erfaring – en sådan kan du finde hos Gulvkanonen.dk, hvor du kan booke tid til en billig gulvafslibning.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning