Tidspunkter at give en god Hennessy-cognac i gave

27 December 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Sådan en Hennessy skal man virkelig værdsætte, om man så køber den til ens eget barskab, eller man får den som gave.

Selvom man måske ligefrem ikke kan lide cognac, så er det her noget af det bedste, man kan få, så det siger virkelig noget om afsenderen, hvis man vil give sådan en cognac som gave.

Så hvis man ikke kan få sig selv til at nyde en cognac selv efter at have fået den her, så kan man i det mindste skænke den til ens gæster, for de vil virkelig værdsætte den.

Men det er så heller ikke alle anledninger, man skal tage sådan en Hennessy med til som gave, for man skal helst ikke devaluere dens betydning som gave ved at komme med den til alle anledninger.

Og det er nogle tidspunker, hvor det virkelig bare er at kaste perler for svin at give den som gave.

Når Hennessy skal gives som gave – og slet ikke som gave!

Er man på vej til en drukfest, festival eller som besøg hos en semi-alkoholiker, så gør man det ikke bedre ved at tage sådan en Hennessy-cognac med.

Den skal nydes i de rette omgivelser, i de rette glas og af mennesker, der værdsætter dens betydning.

Derfor er den god at give til fernisering, runde fødselsdage og lignende, hvor man virkelig har noget at fejre, som der ikke sker så tit.

Det er næsten ikke en stor nok fejring, at man giver den til en indflytterfest, hvor den måske drukner i alle de andre gaver.

Og fordi ens ven har skrevet, at man godt kan lide alkohol som en del af vedkommendes ønskeliste, så er det jo lidt en skam, hvis den blegner ved siden af de billige bajere, som vedkommende også får, og hellere vil skylle i halsen.

Måske er det dog egentlig smartest at undersøge, om vedkommende kan lide cognac og specielt Hennessy-cognac forud.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning