Tag et kursus og få et godt og effektivt arbejdsliv

20 October 2019 Signe Hansen

editorial

At arbejde tæt sammen i teams hver dag er en kunst i sig selv. Du kender det sikkert: dig og dine kollegaer kommer fra vidt forskellige baggrunde med vidt forskellige vaner og arbejdsmetoder, netop som I finder en god rytme og et godt kendskab til hinandens vaner implementeres et nyt program eller styresystem fra oven. Det er netop sådan nogle forhindringer, der kan nedsætte en arbejdsproces på en arbejdsplads.

Netop derfor er et kursus fra Globalknowledge utroligt godt givet ud til enhver tid. Og dét uanset om du administrerer, udvikler eller blot benytter IT og programmer i dit professionelle arbejdsliv. Kurserne spænder vidt og bredt i kompleksitet og i emne. Start med at lære, hvordan konfigureringen af Windows 10 håndteres mest effektivt i kurset Configuring Windows 10. Implementer dernæst en god og effektiv struktur internt på dine platforme og i dine systemer med dine kollegaer i kurset, Deploying the Modern Desktop inden du går videre til at finde og løse tekniske problemer i kurset, Office 365 Administration and Troubleshooting.

Globalknowledge afholder deres kurser på en lang række måder, så dig og dit team kan vælge præcis, hvilken form, der passer jer bedst. Tag kurset som et lukket arrangement kun for dit firma eller deltag i et af de åbne kurser, der minder om en traditionel undervisningsform. Du kan også vælge mellem en virtuel åben læringsmetode, hvor du følger kurset online sammen med andre interesserede eller du kan tage det som E-learning online selv.    

Med et office 365 kursus vil du have mulighed for at styrke dit eget individuelle CV og dine egne kompetencer, samtidig med at dit teams og din arbejdsplads bliver dygtigere til at kommunikere og håndtere programmer og systemer på tværs. Det er hyggeligt, godt givet ud og en god og effektiv måde at lære på sammen i arbejdsgruppen eller selvstændigt.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning