Tag dig rigtig godt af dine læderhandsker

21 september 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Luk øjnene og se det for dig, at du lige har købt et par nye og lækre læderhandsker.

Du kan næsten dufte dem for dig på samme måde, som man oplever duften fra en helt ny bil, man lige har købt: Det er næsten ikke til at slå.

Man fjerner forsigtigt prismærket, hvis det er på, og er holdt sammen af en mekanisme, og så fjerner man også den.

Men har man købt dem nede i en butik, så vil man ofte få dem udleveret direkte, og man kan tage dem på, som de er – måske har man alligevel intention om at tage dem på med det samme!

De holder godt på varmen, men de ser også bare lidt blærede ud, specielt når man kører bil, hvor mange bruger læderhandskerne som en del af køreoplevelsen både for at få det hele til at passe sammen, men også for at undgå fedtede fingre på rattet.

Intet nyt varer evigt

Desværre er det ligesom med duften fra en ny bil, at lige meget hvor godt du holder den, så vil din egen lugt og andres langsomt snige sig ind i den, og generelt som bilen bliver brugt, forsvinder den velkendte duft af ny bil.

Det samme vil ske med de her læderhandsker, hvor de langsomt vil forgå, hvis man ikke passer godt nok på den.

For nogle er det en del af charmen, og man betragter det som lidt patina, men langt de fleste vil helst have, at deres læderhandsker ser pæne og holder sig længe, specielt hvis man har brugt mange penge på dem.

En idé i den forbindelse kan være at imprægnere dem, men ellers handler det også om at passe godt nok på dem, så man ikke har dem liggende i solen, eller man molesterer dem unødvendigt.

Pas godt på dine læderhandsker.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning