SSL gør det mere sikkert for dig at handle på og tilgå hjemmesider

18 June 2021 Anders Lundtang Hansen
image

Nogle gange når du går ind på en hjemmeside, så vil du måske blive mødt af en besked om, at dette er en sikker hjemmeside.

Det troede man måske, at de fleste hjemmesider generelt var, men her er der gjort en endnu større indsats på, at du ikke skal være bange for at besøge denne hjemme.

Og med bange mener vi, at du ikke skal frygte, at der kan være nogle hackere eller andre lyssky typer, der kunne være interesseret i at få oplysninger ud af din gang på denne hjemmeside – der findes desværre også hjemmesider, hvor det er hele formålet at få dig derind, så man kan franarre informationer om dig!

Men i langt de fleste tilfælde, så længe man tænker sig om, når man er på internettet, så er der ingen fare på færde fra bagmanden af hjemmesiden – men det kan være, at der er andre, der kigger med.

Det kan stort set undgå med SSL.

Med SSL er der ingen fare på færde på den hjemmeside

Ved at have SSL på ens hjemmeside, så gør man ganske enkelt, at den informationsudveksling, der måtte være via det, man laver på hjemmesiden, og hvor det bliver modtaget, at det er krypteret, så andre ikke kan se med.

Dette kunne jo være i forbindelse med, at du skal indtaste nogle login-oplysninger eller oprette en profil på denne hjemmeside, som andre så kunne finde ud af, hvis informationen ikke var krypteret.

Det mest kendte eksempel er nok, hvis man nu handler på en hjemmeside, hvor man så afgiver ens kreditkort-oplysninger.

Den slags er man jo virkelig ikke interesseret i, at der er andre, som der skal have fat i.

Så hvis du nu har en hjemmeside – om der er brug for login, eller der foregår køb og salg eller ingen af delene – så køb SSL, så besøgende føler sig mere sikre af at besøge din hjemmeside.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning