Spar penge på din elregning ved at udskifte dine vinduer og døre

21 July 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Er du f.eks. ejer af et ældre hus eller et sommerhus kan der være mange penge at spare på din varmeregning ved at udskifte dine vinduer og døre til nogle nye. Der er mange billige vinduer og døre at finde blandt andet på internettet og du kan selv udskifte dem eller du kan få hjælp af en uddannet og professionel glarmester. Der er flere gode fordele ved at få en glarmester til at udskifte dem.

Du sikre dig at de bliver udskiftet korrekt og der ikke sker uheld hvor folk kan komme til skade. Både under udskiftningen men også efterfølgende. Du sikre dig også at udskiftningen sker på en måde så din vinduerne mindsker at varmen slipper ud. 

Du har også mulighed for at få råd og vejledning af din glarmester til hvordan du bedst sikre, at du ikke får fugt og skimmelsvamp i din bolig. Det er desværre resultatet af at vores boliger bliver bedre og bedre isoleret.

Åben de vinduer

De fleste af os er opvokset med at vinduerne ikke skal åbnes, da vi så fyrer for gråspurvene og det koster penge, men det er en forkert holdning. Vores boliger har brug for at få udskiftet luften og hvis det ikke sker, er der mulighed for at få fugt og skimmelsvamp. Men ud over det er det dyrere og svære at varme en bolig op hvis CO2 ikke bliver udskiftet. Så hvis du vil spare penge og have en sund bolig skal du mindst 2 gange om dagen lufte ud. Det er ikke nok at du åbner et vindue på klem. Der skal være gennemtræk i mindst 5-10 min 2 gange om dagen. 

Det er også en god ide at lade dørene stå åbne, i de rum i sover i ,når i tager på arbejde så luften kan blive udskiftet i løbet af dagen.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning