Spar på dine varmeudgifter med en smart varmepumpe

12 September 2019 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at opvarme dit hus på mere økonomisk og miljø venlig vis end din nuværende opvarmnings form? Er du træt af hver eneste vinter at skulle punge store summer ud for dyr elvarme, eller for reparationer på – og vedligeholdelse af – et gammelt, udtjent fyr?

Så kan du eventuelt overveje at undersøge muligheden for at få opsat en varmepumpe i din bolig. I langt de fleste tilfælde vil dette ikke alene være muligt – det vil også i stor stil kunne betale sig for dig som husejer, hvad end du varmer dit hus op ved hjælp af olie, gas, piller eller elektricitet.

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

Hvis det er de gamle elektriske radiatorer, som står for skud, kan du være helt sikker på, at du går en ganske substantiel besparelse i møde med en energi effektiv luft til luft varmepumpe. Du får ikke alene en mere effektiv og hensigtsmæssig fordeling af varmen – du får også renset luften i din bolig gennem de indbyggede luft filtre, således at du ikke behøver at luft ud så ofte for at opnå et sundt og behageligt indeklima. Og om sommeren kan du bruge den smarte varmepumpe som air condition anlæg på de lange, varme dage og i de lune nætter.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe er en ganske værdig erstatning for dit udtjente gas, olie eller pillefyr. Når du skrotter fyret til fordel for en luft til vand varmepumpe, vil du – foruden en væsentlig nedgang i dine udgifter til brændstof, reparationer og rensning af fyr – opleve en højere grad af driftsikkerhed. Din nye luft til vand varmepumpe vil, selv på de koldeste dage, kunne opvarme såvel brugsvand som det vand, der løber i dine radiatorer.

Find din nye varmepumpe på https://vhvvs.dk/ 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning