Solcreme – det uundværlige skønhedsprodukt

07 december 2020 Astrid Pedersen

editorial

Sollys er sundt for os mennesker. Ud over det faktum at lyset giver energien et boost, danner huden også det vigtige D vitamin, når den udsættes for sollys. Du bør dog altid beskytte huden mod skader ved hjælp af en god solcreme.

Hvilken solcreme skal jeg vælge?

Hvis du leder efter en rigtig god solcreme, som med garanti kan beskytte din hud mod de farlige UV stråler, kan du med fordel vælge produkter fra det velrenommerede mærke Australian Gold. Selv om navnet måske kan antyde australsk oprindelse er Australian Gold et amerikansk mærke, skabt af amerikaneren Trevor Grey, hvis mor var fra Australien. Trevor Grey nærede en stor forkærlighed for den australske sjæl og kultur, og navngav derfor sine produkter efter det elskede kontinent.

Sol produkter fra Australian Gold er kendetegnet derved at de på effektiv vis beskytter mod solens stråler samtidig med at de plejer din hud i dybden. Derved opnår den eftertragtede solkyssede glød – og huden forbliver fugtmættet i overfladen hvilket har meget at sige når det handler om dens ungdommelige udstråling.

Med Australian Gold er du rigtig godt hjulpet hvis du ønsker at undgå tidlige aldrings tegn i huden. Hos Australian Gold finder du solbeskyttelse i alle former – spray, creme, og lotion – og flere forskellige serier, for eksempel Hemp Nation kollektionen som er baseret på olie udvundet af hampefrø.

Fælles for alle produkter fra Australian Gold er at de er fri for kunstige tilsætnings stoffer som potentielt kan virke hormon forstyrrende eller allergi fremkaldende, så som for eksempel parabener, ftalater og parfume. Når du anvender solcreme fra Australian Gold efterlades din hud blød og smidig – og aldrig fedtet eller klistret. Og så kan du selv vælge hvilken lækker naturlig duft din hud skal indhylles i mens du nyder solen.

Du kan se det store udvalg af Australian Gold produkter, og finde din perfekte solcreme, i den online shop på smoerdigind.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning