Søger du en god dispenser til håndsprit?

25 juni 2020 Anne-Mette Hansen
Søger du en god dispenser til håndsprit?

Håndsprit er blevet et krav mange steder under coronakrisen. Det er blevet noget, som vi benytter i indgange til butikker, på arbejdspladser, i hjemmet, i institutioner og mange andre steder. Det er én ting er at have en lille bøtte håndsprit med på farten. Men hvad gør du, når håndspritten skal være tilgængelig for mange personer i løbet af dagen?

Hvilken dispenser til håndsprit skal du vælge?

Der findes mange gode dispensere, som du kan bruge til håndsprit. Hvilken type du skal vælge, afhænger af formålet og hvor den skal placeres.

1. Væghængt dispenser – fungerer godt til badeværelser, køkkener og forskellige rum i sundhedssektoren og i institutioner. Den væghængte dispenser er smart, når dispenseren skal fylde lidt og ikke stå i vejen. 

2. Stående dispenser – denne er effektiv, når du vil have, at folk skal få øje på håndspritten. Den er god til indgange i butikker, venteværelser, restauranter, og kontorer hvor der kommer mange klienter forbi.

3. Borddispenser – er utrolig handy, hvis du vil have håndsprit stående på bordene på et kontor eller på bordene i en kantine. Med denne smarte dispenser kan man have spritten stående, hvor man sidder. På den måde skal man ikke rende hen efter håndsprit eller for at vaske hænder hele tiden. 

4. Stående dispenser med informationstavle – til butikker er det smart at gøre ekstra opmærksom på håndspritten. Her kommer rigtig mange mennesker igennem på en dag, og det kan være vigtigt, at alle benytter håndspritten. Informationstavlen kan også bruges til at gøre opmærksom på andre forholdsregler. 

Her finder du de bedste dispensere 

Hos Håndspritdispensere.dk finder du et af de største udvalg af kvalitetsdispensere. Disse er alle velegnede til at placere din beholder med håndsprit i. Alle dispensere i deres shop er af høj, tysk kvalitet. Her får du altså et produkt, der holder rigtig godt og som fungerer perfekt til dit formål.

Find din dispenser til håndsprit!

Flere nyheder