Slip af med smerter og spændinger med den rette massage

20 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Går du til daglig og døjer med smerter fra muskelspændinger og stive led, eller føler du dig permanent træt og udbrændt? Så bør du forkæle dig selv med en god massage i ny og næ.

Hvorfor skal jeg gå til massage?

Massage er andet og mere end blot luksus tilbehør til ferien, eller ren og skær selvforkælelse. Der er rigtig mange gode virkninger ved massage som rækker ud over det øjeblikkelige velvære. Massage kan løsne dine spændinger så du bliver mere afslappet og sover bedre – og så virker massage mod stress symptomer.

Få massage i Odense hos fysiurgisk massør

Hvis du vil være helt sikker på at din massør er kvalificeret til at give en godgørende og effektiv behandling bør du vælge en fysiurgisk massør. En fysiurgisk massør er en veluddannet massør som har afsluttet sin eksamen med professionel supervision fra en læge.

Du kan således med fordel vælge Massage Peter hvis du leder efter en dygtig massør i Odense. Massage Peter er en hyggelig lille massage klinik med central beliggenhed på Stenhuggervej i Odense M. Hos Massage Peter finder du de dygtige og erfarne massører Peter Christiansen og Margit Andersen som begge har mange års erfaring med at udføre massage og kropsterapi.

Hos Peter og Margit fra Massage Peter kan du få såvel en klassisk fysiurgisk massage eller en sportsmassage. Du kan også få wellness massage eller hotstone massage, lige som Margit tilbyder kropsterapeutisk massage, ansigts massage og japansk lifting. Og så kan du forkæle dig selv og din partner med en par massage, for eksempel i forbindelse med jeres jubilæum eller i anledning af Valentines Day.

Du vil altid være i sikre og professionelle hænder hos Massage Peter – og da Margit er RAB massør kan du også opnå tilskud til behandlingen gennem din private sygeforsikring. Læs mere på Massage Peter, og book tid online via hjemmesiden massage-peter.dk.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning