Skal der bygges?

10 April 2020 Pia Nielsen
image

editorial

Sten for sten bliver en murstensvæg og et hus bygget, men det er ikke helt så simpelt endda… det kræver en professionel murer at få et professionelt resultat! Lad en erfaren murer tage sig af dit byggeprojekt – fra start til slut. 

En murer som byggeleder?

På et større byggeprojekt skal der være en byggeleder, der har styr på hele projektet fra start til slut. Det er byggelederen, der sørger for at booke de nødvendige håndværkere og planlægge rækkefølgen på de forskellige opgaver.

En professionel murervirksomhed https://www.mols2talbyg.dk/ tilbyder ofte totalløsninger, der inkluderer tegnestue, entreprenøropgaver og murerarbejde. Dette er det ideelle for dig, der skal i gang med et større byggeprojekt. Du kan nøjes med at tage stilling til det kosmetiske i dit husbyggeri, mens en erfaren byggeleder tager sig af alt det andet. 

Også de små projekter…

Til de mindre byggeprojekter behøver du ikke en egentlig byggeleder. Måske skal du blot have lavet en mindre tilbygning, muret en garage eller udskiftet fugerne i dit hus – det kan en professionel murer klare, uden at han koster i funktionen som byggeleder. 

Ideen med at lade en murer tage sig af dine mindre projekter er, at du kan være sikker på en kvalitet, der holder på den lange bane. En tilbygning skal passe til huset og være lige så solid som resten af bygningen. En muret garage er ofte fritstående på min. 3 sider og skal derfor kunne modstå vind og vejr, ligesom en udskiftning af fugerne på dit hus er en tidskrævende opgave, der forudsætter erfaring og det rette værktøj. 

At gå på kompromis med kvalitet i murerarbejdet på dit hus kan koste i sidste ende, når huset skal sælges til en lavere pris, eller når arbejdet ikke holder alle de år, som det skal. Vælg en professionel til at tage sig af murerarbejdet – det betaler sig helt enkelt. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning