Send pakker nemt og hurtigt med DHL og UPS

24 september 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal du sende en pakke med DHL eller UPS? Så kan du gøre dette via en pakkeshop.

Hvad er en pakkeshop?

En pakkeshop, også kaldet et access point eller et indleveringssted, er et sted hvor du kan indlevere pakker til forsendelse med fragt selskaber så som DHL, UPS, GLS, TNT, PostNord, Bring, FedEx, DAO eller JetPack.

Pakkeshops i Danmark er typisk placeret i dagligvarebutikker, supermarkeder, indkøbscentre, storcentre eller på tankstationer. Det betyder at pakkeshops generelt har længere åbningstider end de traditionelle posthuse – og at der er flere af dem.

Du vil nemt kunne finde et indleveringssted i nærheden af din bopæl eller din arbejdsplads. På den måde kan du spare en masse tid i forbindelse med afsendelse af din pakke. Og med nem bestilling af din forsendelse online bliver det faktisk ikke lettere at sende pakker.

Hvor finder jeg DHL og UPS indleveringssteder?

Det er vigtigt at du er opmærksom på hvorvidt din nærmeste pakkeshop håndterer UPS og DHL forsendelser. Mange indleveringssteder behandler kun forsendelser med et begrænset antal udbydere. Du skal således først finde ud af hvor dine lokale DHL og UPS indleveringssteder er så du ikke går forgæves.

På pakke.org kan du hurtigt lokalisere dit nærmeste indleveringssted til UPS og DHL forsendelser. Du kan samtidig bestille din forsendelse online – og betale for den. Du skal blot indtaste pakkens mål og vægt samt forsendelsens destination. Så regner pris sammenligneren ud hvilke forsendelses modeller som er mest fordelagtige for dig.

Du kan vælge den billigste eller hurtigste model, og betale porto med det samme. Så får du et pakke label som du skal printe ud og sætte fast på din pakke. Et pakke label indeholder al information omkring din forsendelse, og det er derfor vigtigt at du ikke dækker stregkode eller QR kode over.

Klik ind på pakke.org og find den bedste UPS eller DHL forsendelse.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning