Seat, brugt Seat, pris på brugt Seat

21 juni 2020 Astrid Pedersen
Seat, brugt Seat, pris på brugt Seat

Er du på jagt efter en ny bil – og må den helst ikke koste spidsen af en jetjager? Så bør du overveje at købe en brugt frem for en fabriksny model.

Hvorfor købe en brugt bil frem for en ny?

Den mest indlysende fordel ved at vælge en brugt bil af nyere dato i stedet for en spritny én af slagsen er selvfølgelig prisen. Nye biler, der sælges i Danmark nu om stunder, er af staten pålagt afgifter som sender prisen på bilerne op i et skyhøjt leje. Det er således urealistisk at forestille sig at man skulle kunne finansiere køb af ny bil uden at optage et dyrt bil lån. Og har du netop startet en familie kan det godt være I har andre ting end afdrag at bruge penge på.

Når du køber en brugt bil som er mellem tre og fem år gammel, vil denne kunne fås til en brøkdel af sin nypris. Foruden at være dyr i anskaffelse vil en ny bil nemlig påbegynde et voldsomt værditab fra det øjeblik du kører ud fra forhandlerens gård. Dette værditab vil støt og ubarmhjertigt fortsætte indtil bilens tredje leveår hvorpå det i nogen grad vil flade ud. Du vil således ikke kunne sælge din nye bil uden et vist tab.

Derfor kan du med fordel købe en brugt bil. Du sparer penge på anskaffelsen – og passer du godt på bilen vil du sandsynligvis kunne sælge den videre efter et par år uden det helt store økonomiske tab.

Køb en brugt Seat – det betaler sig

Brugtvognsmarkedet bugner af flotte og velholdte biler til salg. Står du og overvejer hvilken model som matcher dine og familiens behov, bør du kigge i retning af den kendte spanske bilproducent Seat. Du kan læse mere, og finde brugt Seat til salg, på Biltorvet.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning