Salg af bolig på det rette tidspunkt

25 February 2020 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Man har så mange minder i ens hjem.

Dem kan ingen tage fra en, og man tager dem videre, når man skal videre i tilværelsen eller af den ene eller anden grund sælge ens bolig.

Nogle gange har man travlt med at komme videre af forskellige årsager, mens man på andre tidspunkter kan tage den mere med ro.

Man spekulerer på ting som, om man nu kan overskue at betale på to huslejer, om man kan finde flyttefolk til hjælpen, og så er der alle ens ting, der skal pakkes ned.

Men når man så kommer til det aktuelle med at få selve ens hjem solgt, så melder der sig pludselig professionelle folk på banen, for foruden at man skal have godkendt salget via en kyndig person, så er sådan noget som hussalg sjældent noget, vi almindelige mennesker kan finde ud af.

Og der er så mange ting, man skal tage med i betragtning her, som kan gøre det næsten uoverskueligt at have med at gøre.

– Hvordan er tilstanden med boligen?
– Hvornår skal der være åbent hus?
– Hvordan ser boligmarkedet ud lige nu?

Det er alt sammen nogle ting, som man måske ikke lige fokuserede på, mens man boede i huset, fordi man var mere opsat på, hvordan man kunne gøre det til et hjem.

Men man så jo selv på mange af disse punkter, da man valgte huset, så man vil gerne have, at andre folk vil få samme oplevelse af huset, når det skal vises frem.

Kan man så gå med til et afslag i prisen og forhandle?

Nogle gange kan det jo være svært at lade følelserne slippe, når man skal sige farvel til huset, selvom logikken siger, at man gør det rette.

Her man nødt til at være meget pragmatisk i sin tilgang til hussalget, så man kan få det eksekveret til fulde.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning