Sæt kulør på festen med en jukebox

27 januar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal du holde fest, skal der musik til. De færreste fester kommer ordentligt op i gear uden stemningsfuld og dansevenlig musik. Uanset om du står for at skulle arrangere en firmafest eller en familie komsammen, vil musik spille en afgørende rolle for om festen bliver morsom og hyggelig.

Langt de fleste bryllupper, konfirmations fester eller runde fødselsdage gør brug af musik som stemningsskabende element – lige fra hyggepianisten under middagen til bandet eller dj’en, som træder op når bordene ryddes til side og der gøres plads til et dansegulv.

Lej en jukebox – nemt og bekvemt

Ønsker du selv at stå for musik udvalget til din fest, eller vil du gerne lade gæsterne have medbestemmelse i denne sammenhæng, kan du med fordel leje en mobil jukebox. Med en jukebox kan du agere dj, eller du kan sætte en bestemt playlist i gang.

Dette er smart, hvis du eksempelvis skal holde en fest med 50’er, 60’er eller 70’er tema, og ikke selv har musik fra denne periode liggende – eller tid til at finde det frem på Spotify. En jukebox fra Jukebox Fyn har nemlig faste playlists med relevante sange fra alle årtier fra 50’erne og fremefter indbygget.

Brug din jukebox som akkompagnement

Ved mange familiefester er der tradition for festsange, som er forfattet til lejligheden. Disse sange er ofte skrevet over kendte melodier – og her kan din jukebox også være til stor hjælp. I samtlige jukeboxe fra Jukebox Fyn finder du et stort udvalg af kendte melodier, som kan afspilles fra jukeboxen. På den måde kan du få det bedste akkompagnement til de omdelte sange, også selv om der ikke er en pianist – eller et klaver – til stede.

Hos Jukebox Fyn kan du leje jukeboxes i flere varianter: Jukebox Light, Sir Juke Stor, og Sir Juke Retro. Læs mere om jukebox udlejning i Assens på jukeboxfyn.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning