Sæt din Stetson-hat, som du vil!

09 March 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

En populær sang lyder jo, at man sætter ens hat, som man har lyst til, og det skal nok tolkes som, at man er en ener, der kan lide at gå egne veje og ikke går så meget op i, hvad andre tænker om en.

Sådan kan det også forekomme, når man skejer sig lidt ud med en Stetson hat, hvor det er trods alt ikke mange herhjemme, der går med den slags til dagligt – men det er ved at bølge frem.

Det er mere i udlandene, at man er vant til at se den type hat, om det så er for at få lidt skygge for varmen, at have noget at vifte med i den bagende hede, eller man vil skærme ens øjne for solen uden at bruge solbriller.

Men klimaet er bestemt også til at bruge den slags hatte herhjemme, men hvis man skejer sig for meget ud, så kommer Janteloven som regel efter en.

Og det skal man bare være ligeglad med!

Gå ikke op i, hvad andre tænker om din Stetson

Voksne mennesker kan godt mobbe, selvom det foregår mere psykisk end fysisk, som små børn gør det, og de voksne bruger især sarkasme til at vise, hvad de egentlig mener bag den mening.

Derfor kan man måske få at vide, at man som storvildtjæger er gået forkert, at båden til Uganda er sejlet, at cirkus leder efter en med videre.

Det kan være ment i pænt drilleri, men det kommer formentlig nok fra nogle mere konservative mennesker, der ville ønske, de havde modet til at vise deres sande stil frem.

Derfor skal du ikke lægge ører til den slags, for hvis du kan lide at have den hat på, og den passer dig og klæder dig i spejlet, så er det vigtigst, at du har det godt med dig selv med den, end hvad andre siger om den.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning