Ringe med sten: Hvad gør man, når man mister dem?

07 september 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der kan løbe et koldt gys ned ad ryggen på en, når man lige har været inden dagen forleden for at kigge på ringe med sten, og man har udvalgt sig en for – for så i dag at opleve, hvor man rigtig ville vise ens specifikke frem, at den er væk!

Det først tænkelige er jo, at man måske har oplevet, at den er faldet ud derhjemme, eller den måske aldrig kom ud af butikken, fordi den ikke var sat godt nok i.

Selvom det er så kort tid siden, man har fået den, så der burde være en chance for at skaffe den igen, så er man stadig bange, for det var en vigtig sten, man havde i den.

Måske var det en juvel, man havde brugt man penge på, eller man havde faktisk selv skaffet den fra et fjernt land, som man ville give til ens udkårne.

Led videre efter den ring!

I givne situation er det noget med at undersøge baglæns siden købet, hvor den kan være endt henne, og det farlige er jo, hvis den er tabt på gaden.

Selvom den er dyrebar, så er det sjældent at se i hovedhøjde og ned på jorden, så der skal bare lige en fejemaskine eller et regnskyld til, og så er der en endnu mindre chance for, at den nogensinde dukker op igen.

Skulle den blive fundet, kan man også risikere, at det er en uærlig person, der finder den, og beholder den selv.

Uanset tidspunktet for hvornår man tror, man har mistet den, så er det da stadig et forsøg værd at efterlyse den, eventuelt på nettet, hos politiet – så er forsikringen nok også lettere at lege med – og forklare, hvor man tror, den sidst er set.

Det er da trods alt et forsøg værd, selvom chancen er lille.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning