Reparation af stenslag i København er hyppigt forekommende

17 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er flere grunde til, hvorfor sådan noget som stenslag reparation i København og omegn er noget, som der foregår en hel del af.

Det åbenlyse er jo, at der er mange biler i hovedstaden, så der er mange kunder at tage sig af, men man kunne så indvende, at i indre by skal man trods alt køre langsomt, så der er vel ikke de store chancer for, at man får slynget sten op på ens bilruder.

Dog kan den slags sagtens forekomme alligevel, og det bliver alligevel også opvejet af, at der er så mange biler i Kbh og omegn, selvom man forsøger at gøre det til cyklisternes by.

Så skulle man mene, at når der nu var lagt så meget asfalt og mange brosten, at så var der ikke så meget at få slynget op på bilruderne, men andre biler kan jo have fået sten mellem mellemrummene på dækkene, som de tager fra landet og med ind til byen, som ender her og bliver smidt op på bilerne.

Desuden er der jo stadig områder med småsten og lignende i Danmarks største by.

Der skal fikses en del biler med stenslag i vores hovedstad

Godt nok var der i gamle dage, at man havde veje og gader med småsten og tilsvarende, men så havde man heller ikke så mange biler, og hvis man havde biler, så kørte de ikke så hurtigt, så sten kunne blive slynget op, eller de havde ikke så mange ruder at gøre godt med.

Desværre kan man også være så uheldig, at der er nogle uvorne unger eller belastede personer, der ser noget morsomt i at kaste småsten efter bilerne, hvor man kan ramme ruderne.

Så er det jo uden den store betydning, om bilerne køre hurtigt eller langsomt.

Derfor er der rigeligt at ordne med den slags arbejde i København og områderne dertil.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning