Renovering af ny bolig? Få hjælp fra et professionelt malerfirma

02 maj 2019 Astrid Pedersen

editorial

Har du lige købet nyt hus eller ny lejlighed, og ønsker du at renovere inden du flytter ind? Så kan du med fordel kontakte dit lokale malerfirma.

Hvorfor skal jeg lade et malerfirma forestå maling af mit nye hjem?

Der er mange umiddelbare fordele ved at vælge et malerfirma, når vægge, lofter og indvendigt træværk trænger til en grundig overhaling. Du har måske en idé om, at det udelukkende drejer sig om at påføre et lag maling, og så er den ged barberet. Men hvis væggene i dit nye hjem er, som vægge er flest, vil det kræve mere end dét.

Måske sidder der lag på lag af gammelt tapet eller væv, som skal fjernes førend det egentlige malerarbejde kan påbegyndes. Måske er pudset inden under disse mange lag i dårlig forfatning – og så skal dette også fjernes, og væggene pudses op på ny.

Finder man ud af, at væggene har revner – for eksempel som følge af, at bygninger har sat sig – er det en rigtig god idé at opsætte filt eller væv, som kan holde sammen på pudset, således at revnerne ikke slår igennem og bliver synlige gennem malingen. Og for visse typer vægge vil en fuldspartling være den optimale løsning. En sådan kan udføres med indfarvet spartelmasse, og således erstatte maling, og giver et ganske unikt udtryk i stuer og værelser.

Et professionelt og seriøst malerfirma vil have de rette kompetencer på plads, som kan vurdere, hvad der tjener dine vægge bedst. Med dygtige håndværkere på opgaven, er du sikker på at opnå det bedste og mest optimale resultat. Faglærte malere med en vis portion professionel stolthed og håndværksmæssig integritet vil altid levere det mest langtids holdbare resultat, som du kan have glæde af i lang tid fremover – uden at du selv behøver at løfte en finger, eller skulle ud og købe malerudstyr i dyre domme.

Kontakt Malerkanonen for et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning