Profilbeklædning og personaletøj

04 februar 2020 Marie Pedersen

editorial

Firmaet Sun Design sælger personaletøj til virksomheder inden for klinik, service og sundhed. Derudover sælger de profil- eller klubtøj til klubber, foreninger eller firmaer.

Klinik, service og sundhed

Sun Design har et bredt udvalg af personaletøj til fagfolk inden for bl.a. lægefaget, fysioterapeuter og dyreklinikker. Der er lagt vægt på god pasform, høj komfort og stærke, behagelige materialer. Du finder et bredt udvalg af modeller inden for hver kategori. Tøjet er funktionelt og udvalget er stort. De primære materialer er bomuld og polyester. Tøjet er udviklet med den travle medarbejder i tankerne, og er praktisk udstyret med lommer.

Er du interesseret i at se Sun Designs udvalg, kan du bestille det nyeste katalog, hvor du kan se alle modeller samt farver og størrelser.

Udover tøj til sundheds- og plejesektoren, sælger Sun Design også tøj til folk i servicebranchen, f.eks. skjorter til butiksansatte og t-shirts og softshell jakker til f.eks. lagermedarbejdere.

Sun Design sælger både til firmaer og privatpersoner.

Profilbeklædning, foreninger og klubber

Sun Design kan levere profilbeklædning til din virksomhed. På den måde kan du skabe synlighed når det kommer til dit brand, hvad enten tøjet skal bruges i forbindelse med et firmaarrangement, et løb, et event, eller fra dag til dag. Sun Design har egne tryk-og broderifaciliteter, og det er muligt at få tilsendt prøver inden det endelige køb, for at sikre at du som kunde er tilfreds med resultatet.

Er du på udkig efter klubtøj til den lokale sportsklub, eller internt i dit firma, finder du hos Sun Design et bredt udvalg af sportstøj. Sortimentet består af komfortabelt tøj, herunder shorts og t-shirts, der ligeledes kan købes med klubbens eller firmaets logo broderet eller trykt på.

Har du i forvejen styr på tøjet, tilbyder Sun Design tryk og broderi på dine beklædningsgenstande. Dette gøres til ganske overkommelige priser og du kan vælge imellem forskellige typer tryk.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning