Prøv at se, om du kan dyrke din egen økologiske te

15 April 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man føler på forhånd så godt velbehag i kroppen, når man går ned i ens lokale helseshop eller bare i det lokale supermarked, fordi man ved, at man nu skal have fat i ens favorit-te af den økologiske slags.

Det kan endda være, at man har tænkt sig at prøve sig med en anden udgave af sådan en økologisk te, fordi der er kommet et nyt udvalg – måske supplerer man det med den type te, som man plejer at drikke.

Man glæder sig bare til at mærke den varme drik, efter man har duftet til urterne blive parate ved det varme opkog, dale ned i halsen og langsomt brede sig i krop og sind, så man bliver klar til at modtage dagens udfordringer eller bare slappe af efter en lang arbejdsdag.

Men ærligt talt kan det også være lidt dyrt at købe økologisk te, så du overvejer, om man ikke kan dyrke den selv.

Lav et område derhjemme til økologisk te

Selvom du måske ikke har den største plads derhjemme til at lave en urtehave og måske ikke ejer en have, så kan mindre også gøre det.

Godt nok kan du måske ikke dyrke alle de urter, som man kan få af økologisk te herhjemme af, men et mindre udvalg er da også godt nok.

Så slipper man for kun at skulle have et lille sortiment med hjem hver gang, fordi det er for dyrt at købe stort af det ind, og så længe man husker at dyrke rigeligt, så man altid har et lager, så løber man heller ikke tør.

På den måde er man heller ikke afhængig af butikkernes åbningstider, og man skal heller ikke vente på, at teen bliver leveret til en, hvis man bestiller den online.

Selvom dyrkningen måske mislykkes i første forsøg, så er det jo bare med at prøve igen.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning