Pas på, at en stress behandling ikke får den omvendte virkning!

29 marts 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvad forestiller du dig helt konkret, at der sker, når man er stresset?

Måske har du endda oplevet det før, så du kan beskrive symptomerne, fra hvor du får åndenød, ikke kan se så godt, får tunnelsyn, koldsved og pludselig et anfald af, at du ikke kan overskue noget.

Sådan oplever man nemlig stress udfolde sig, og den slags sker især, hvis man ikke har passet på sig selv længe eller lyttet til ens krop: så lukker den bare ned og vil ikke samarbejde mere, og det er dens måde sammen med ens hoved at sige, at nu skal man tage den med ro!

Det er jo ofte med, at man har for meget at lave, hvor man skal klare for meget på samme tid, som man har sagt ja til eller oplevet, der er landet på ens skrivebord, og så er der jo også privatlivet, der skal hænge sammen.

Og man forsøger desuden at vise overskud med at bage kager, tage på udflugt og have et smil på for dem, der følger en på de sociale medier.

Så hvis man for eksempel tyer til noget stress behandling i Roskilde, fordi det er mest belejligt for en at modtage behandling her i forhold til, hvordan man arbejder, og hvor man bor, så vil man ofte få at vide, at man skal slappe mere af.

Man får at vide, at man skal uddelegere opgaver, fralægge sig ansvar og helt droppe nogle ting, som man ikke kan give sig ind til – for det er ofte det med, at man ikke kan overskue alle opgaverne på samme tid og sætte sig lige meget ind i dem, som knækker en.

Så får man at vide, at man skal finde sig en rolig hobby, gerne ude i naturen.

Her skal man så bare passe på, at man ikke ender i den situation, hvor man får stress af at lave for lidt, for den slags kan stress også komme af.

Det handler om at finde den pæne balancegang. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning