På udkig efter et byggecenter i Struer?

03 October 2020 Johanne Hansen

editorial

COVID-19 fik vores indre handy-man frem

Byggecentre er med tiden blevet mere og mere populære. Ikke kun fordi, de fleste er gode til det gør-det-selv-projekter men også fordi, at COVID-19 generelt har gjort os mere kreative. 

Det var nemlig ikke kun strikkedamerne, som lige pludselig lavede diverse strikkegrupper m.m., eller surdejsmenneskerne, som lige pludselig fik øjnene op for dét at udvikle en dej over flere dage – nej det var også alle gør-det-selv projekterne i hjemmet som lige pludselig også, fik ben at gå på.

Handyman er populært

Det er dog ikke kun COVID-19, der har gjort at et byggecenter er blevet et mere velbesøgt sted. Der har selvfølgelig altid været folk, der har renoveret huse osv., som er med til at deres huse stiger i værdi. De har altid været flittige benyttere af byggemarkeder, så når man tæller dem med, bliver der automatisk en rift om selve byggemarkederne. 

Men hvorfor er det, det er så populært at lege handyman? Ikke blot for dem, der altid har haft planer om det, grundet forskellige husprojekter, men også dem, der lige pludselig begyndte under COVID-19? 

Ens eget værk

Et godt bud ville være følelsen af at have gjort det selv. De fleste tænker automatisk nok også på penge, da men oftest sparer en del penge ved selv at have været ude med de store overarme og ikke mindst overskud, når der har skulle spartles og males ny væg – eller laves nyt flisebord ligesom alle bloggerne. 

Men en anden vigtig ting er også dét, at projektet bliver noget lige præcis noget, DU har lavet – det bliver unikt, det bliver dit helt eget værk. Lige præcis derfor er et gør-det-selv-projekt også noget, mange tyer til, fordi det er noget, de kan stå inde for. 

De får tingene til at se ud, som de gerne vil have, og så kan de prale med, når de får gæster, at “det har jeg selv lavet!”

More articles

04 March 2023

Teltudlejning