Overlad trygt regnskabet til en revisor

10 March 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Når du er ejer af en virksomhed, uanset om der er tale om en enkeltmandsvirksomhed eller et større firma med flere ansatte, bør du udlicitere virksomhedens finansielle og økonomiske drift og administration til en professionel fagperson.

Hvis du for eksempel vælger at lade et revisionshus som har både revisorer, bogholdere og regnskabs medarbejdere tilknyttet, vil du kunne sove roligt om natten vel vidende at din virksomheds økonomi og skatte regnskab er i sikre hænder.

Find din lokale revisor i København

Hvis din virksomhed har sin beliggenhed i hovedstads området, for eksempel i Nordsjælland, på Vestegnen eller i det øvrige Storkøbenhavn, kan du med fordel vælge BG Revision som din revisor. BG Revision er et revisions hus med beliggenhed centralt i Glostrup, og med mange års erfaring inden for servicering af især små og mellemstore virksomheder.

Hos BG Revision kan du få hjælp til alt hvad der drejer sig om regnskab, bogføring og revision. Uanset din virksomheds størrelse, type og årlig omsætning vil du hos BG Revision kunne få den bedste assistance i forbindelse med såvel løbende bogføring som de årlige, halvårlige eller kvartalsmæssige regnskaber samt a hoc ydelser og rådgivning.

BG Revision kan hurtigt gennemskue din virksomheds behov og vil derfor altid udarbejde et skræddersyet tilbud som passer til netop din virksomheds type og struktur. Du vil således udelukkende komme til at betale for ydelser som du har brug for, og din virksomhed vil få den hjælp og opmærksomhed den behøver.

BG Revision vil forestå såvel udregning og indberetning af dit moms regnskab som løbende bogføring af dine posterede indtægter og udgifter lige som du hos BG Revision vil kunne få hjælp til omlægning af virksomhedens struktur, for eksempel i forbindelse med ekspansion.

Du kan læse mere om BG Revision, og kontakte revisions huset direkte, via hjemmesiden bgrevision.dk.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning