Oplev et stort udvalg af Georg Jensens smykker

14 marts 2019 Søren Black

editorial

Enkelte og elegante smykker

Sølvsmeden og designeren Georg Jensen er kendt og elsket for at fremstille flotte smykker i et tidsløst og æstetisk design. På grund af den kvalitet smykkerne blev lavet i, så holder de stadigvæk den dag i dag. Blandt de mest kendte produkter finder man den meget populære Daisy serie, der også går under navnet marguerit-smykker. Den enkelte og elegante stil som Georg Jensen lagde i sine smykker har betydet, at de i dag sælges i et stort omfang til både ældre og yngre mennesker. Her er der simpelthen tale om smykker, der stadig holder efter en periode på over 100 år. Derfor er vi hos Smykkedillen utrolig stolte af at kunne forhandle nogle af de allerbedste smykker, der har forladt Georg Jensens sølvsmedje.

Mange serier i guld eller sølv

Hos Smykkedillen forhandler vi et stort udvalg af Georg Jensens flotte smykker. Du kan i vores webshop blandt andet finde både armbånd, ringe og halskæder fra den populære Daisy serie. Er du mere til Georg Jensen serien Fusion, så kan vi også her tilbyde både øreringe, vedhæng og fingerringe. Men også serier som Halo, Magic og offspring er blandt de mange Georg Jensen kollektioner, vi forhandler hos Smykkedillen. Her findes både smykker i guld eller sølv, det er helt op til, hvad der passer dig bedst.

Få dig en ven for livet

Investerer du i et smykke fra Georg Jensen, så har du en ven for resten af livet. Det praktiske ved disse smykker er nemlig, at de er totalt tidsløse i deres design. Derfor behøver du aldrig at bekymre dig om, at dine Georg Jensen smykker går af mode. Har du spørgsmål angående dine smykkeindkøb, så kontakt endelig Smykkedillens kundeservice. Her sidder vi klar til at hjælpe dig på den allerbedste måde, så du får de Georg Jensen smykker, der passer dig allerbedst.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning