Opgrader virksomhedens kompetencer med Excel kurser

19 februar 2019 Astrid Pedersen

editorial

I vore dages information samfund, hvor stort set al kommunikation foregår via digitale kanaler, er det vigtigt at holde virksomhedens maskinpark up to date. Man må bare ikke gå ned på hardware – det er på én og samme tid pinligt og omkostningsfuldt, hvis IT systemet bryder sammen, fordi man ikke har været påpasselig med at opdatere hardware og software. Samtidig bliver medarbejderne frustrerede, hvis systemer og computere er forældede. Det er jo deres arbejds værktøjer, som de skal bruge til at løse deres opgaver på daglig basis. Det nytter ikke noget, at disse er langsomme i optrækket, og ikke lever op til moderne og tids svarende standarder.

Derfor er det vigtigt, at du som arbejdsgiver sørger for, at alt digitalt udstyr på arbejdspladsen modsvarer medarbejdernes krav om kvalitet. Ellers risikerer du frustrationer, som kan gå ud over det gode arbejds klima. Ved altid at lade dine medarbejdere have adgang til nyt maskineri, som er hurtigt og effektivt, viser du samtidig, at du kerer dig om deres arbejdsvilkår og trivsel på arbejdspladsen.

Giv medarbejderstaben en upgrade med et Microsoft Excel kursus

Det samme gør sig gældende, når du tilsvarende vælger at lade dine medarbejdere opgradere med et vel tilrettelagt kursus i Excel. Microsoft Excel er et af de mest anvendte programmer inden for såvel administration og finans som forretnings udvikling.

Denne særdeles alsidige applikation kan bruges af alle, og kan tilpasses alle formål. Uanset om du mestendels arbejder med regnskab, eller om du laver avanceret data behandling eller har brug for at fremstille grafiske og visuelle repræsentationer, kan Excel bruges til formålet. Sandsynligheden for, at dine medarbejdere kan have glæde af et kursus, på hvilket de lærer at udnytte de mange features i Excel på optimal vis, er således overvejende.

Hos 4D – som er en dansk IT kursus udbyder – kan du finde et stort udvalg af Excel Kurser København.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning