Om muligt kan man lige få sig en sludder med mekanikere i Haderslev

08 marts 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi danskere er ikke dem, der er bedst til at snakke med fremmede mennesker.

Vi taler ikke med kassedamen.
Vi sætter os for os selv i bussen.
Og vi bliver helt perplekse, hvis fremmede taler til os!

Men vi kan godt, selvom det skal være under de rette forudsætninger såsom, at man er i byen.

Resten af tiden har vi en uskreven lov om, at man ved, hvad den anden skal gøre for en, hvis man for eksempel er kunde, og så skal det gerne udføres hurtigst muligt til den bedste kvalitet.

Men så er der også de gange, hvor man lige har lidt overskud, og man endda også har en fælles interesse med den, som man taler med.

Det kan være ved besøget hos din mekaniker i Haderslev, hvor man selvfølgelig forklarer, hvorfor man er kommet, eller man uddyber, hvad man har beskrevet, at man er kommet for.

Og så kan samtalen nogle gange fortsætte.

mekaniker Haderslev

Man lærer på denne måde mekanikeren i Haderslev bedre at kende

For hvis man nu begge kan lide at snakke om biler, så er det jo en god grund til at gøre det, hvis man alligevel ved, at opgaven ved hånden angående ens bil kan tage lidt tid, så man lige så godt kan udnytte tiden til at snakke om biler og eventuelt lære hinanden lidt bedre at kende.

Man skal dog lige mærke på stemningen, om det er noget, der er på sin plads, for mekanikeren skal jo koncentrere sig om sin opgave, men hvis han ligefrem begynder at indlede samtalen, så er det jo bare med at følge op.

Hvis man omvendt ikke er i snakkehumør, så kan man give signal til det ved at sætte sig ud i et forlokale eller gå en tur, så mekanikeren ikke kan henvende sig til en.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning