Når træværket hvisker…

26 July 2020 Pia Nielsen

editorial

Reklamerne siger at træværket hvisker, når det har brug for gori træbeskyttelse… men du kan nu også bare nøjes med at se på det for at vide, at det er tid til en omgang med penslen. 

Er træbeskyttelse nødvendigt?

Ja – det er nødvendigt at beskytte udvendigt træværk mod fugt, UV-stråler og belægning i form af skimmel eller alger. Den meget kraftige kvalitet, som Gori træbeskyttelse er lavet af, lægger en hinde af beskyttelse omkring træet og har en holdbarhed på op til 15 år. 

Trods den slidstærke kvalitet er det en god idé at opfriske træbeskyttelsen med et par års mellemrum – om ikke andet, så for at beholde farveintensiteten. Du kan nemt skifte farve på træværket, når du har lyst, også fra mørk til lys. 

Gori træbeskyttelse er vandbaseret, så du behøver ingen maske eller anden beskyttelse, når du maler. Det er nemt at vaske af hænder og tøj, du risikerer ikke at indånde giftige dampe, og det tørrer hurtigt, så du kan komme videre med din dag. 

Hvor bruger du Gori træbeskyttelse?

Træbeskyttelse fra Gori er beskyttelse og maling i ét. Med det heldækkende træbeskyttelse kan du få netop den farve, som du ønsker, samtidig med, at du forlænger træværkets liv. Det er virkelig nemt at påføre med en pensel, og du behøver sjældent at give det mere end én omgang for at få fuld dækning. 

Til dig, der har træværk på huset, finder du med garanti en farve der matcher din bolig. Den svenskrøde går smukt i ét med rødstenshuset, mens de forskellige grå nuancer som stengrå eller antracitgrå giver et naturligt look til det pudsede hus. Gå efter en nuance, der matcher boligen eller står i kontrast til de øvrige farver. 

Lad den romantiske drøm om et hvidt stakit blive til virkelighed med hvid Gori træbeskyttelse, eller mal det klassiske træsommerhus sort med hvide vinduesrammer.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning