Massage i Næstved – find det online

28 marts 2020 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du går og døjer med smerter i din krop, mangel på energi eller dårlig nattesøvn, er det nok på tide at udøve lidt egen omsorg. I denne forbindelse kan du med fordel booke en tid hos en dygtig massør, som kan hjælpe dig med at pleje din trætte og udslidte krop

Hvorfor er massage sundt?

Massage har mange helsebringende virkninger på krop og sjæl. For det første er der de rent mekaniske. En massør kan ved hjælp af forskellige teknikker løsne spændinger i musklerne op, og samtidig gøre såvel ligamenter som bindevæv mere smidige. Dette betyder, at blod – og dermed ilt – kan strømme til muskler og led, hvilket giver en øget bevægelighed og en bedre evne til restitution.

Samtidig vil de dybe strøg på musklen stimulere denne, så den kan genvinde en måske tabt funktion. Lider du således af ømhed og hårdhed i dine muskler som følge af uhensigtsmæssig belastning af kroppen, kan massage være en stor hjælp.

For det andet er selve berøringen og den kærlige omsorg, som udøves under massage, en lise for krop og sjæl. Når massøren bearbejder kroppen fra ende til anden, vil der udløses endorfiner i blodstrømmen. Endorfiner er populært kendt under navnet ”kroppens egne lykkepiller”, idet de beroliger nervesystemet og skaber en følelse af velvære.

Især stress patienter oplever massage som en måde hvorpå man kan nulstille kroppen og sindet. og give begge dele en vel fortjent pause fra de belastende symptomer på stress. På den måde kan massage med fordel indgå som et led i en stress behandling, og hjælpe den stress ramte til mere velvære og større overskud i hverdagen.

Hvor kan jeg få en god massage i Næstved?

Hvis du bor i Næstved, kan du med fordel booke tid til massage hos Helse & idrætsmassage – læs mere på idraetmassage.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning