Man må godt dekorere ens motocrosshjelm

10 december 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Er man kender af sådan nogle løb, der omhandler motocross, så ser man dem ofte plastret til med sponsorer og andre, der har betalt for at bruge løbsdeltagerne som kørende reklamesøjler – det gælder både dem, der kører, og selve maskinerne.

Der er jo gode penge i den slags, også derfor kan det helt zoomet ind tæt på være svært at se, om man har at gøre med Formel 1, NASCAR eller motocross.

Og sådan er sportens verden på dette område, at det er en mulighed for at få penge hjem på. Nogle kan synes, det er for meget af det gode, da det går på bekostning af ens egen stil eller ved at vise frem, hvilket hold man tilhører.

Men det kan være et nødvendigt onde, så man stiltiende accepterer det og håber ikke, det er slette firmaer, der vil betale mest for den bedste plads, hvor man bliver set mest.

Man kan gøre sig flottere bemærket på denne måde

Men derfor er det jo ikke sikkert, at folk har lyst til at betale penge for at være repræsenteret på nogle unge sportskørere, så de bliver væk i første omgang, indtil det er en investering, der er værd at kaste penge efter, når de kører i de store løb og/eller er mere kendte.

Så er det måske mærket fra tøjet og motormaskinen, der træder mere i kraft, men det kan i så fald være her, man udfører sit eget islæt på udstyret, om det er tøjet, hjelmen eller køretøjet.

Så længe man ikke overtræder nogle regler eller netop plastrer nogle eventuelle sponsorer til, så kan det være en måde til at skille sig mere ud. Dette kan være med klistermærker på hjelmen, som vi har fremhævet i starten, med videre.

Man må bare under ingen omstændigheder lade det gå ud over sikkerheden, da den altid skal være i højsædet.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning