Mad: Få det leveret…

12 August 2020 Pia Nielsen

editorial

Alt det lækre fra restauranterne kan komme til dig via catering i Esbjerg – den optimale måde at sikre god mad til din fest hjemme eller i firmaet. Du kan bestille catering i Esbjerg til lige netop det antal personer og den anledning, som du ønsker – og så behøver du ikke gøre andet end at nyde maden sammen med gæsterne. 

Bestil kræs til ganen…

Professionelle kokke tager sig af madlavningen, når du bestiller catering til firmafesten, fødselsdagen eller julefrokosten. Du kan hos de fleste cateringfirmaer selv være medbestemmende omkring menuen og få den leveret som både buffet, portionsanretning og på fade. Cateringfirmaer ved præcis, hvor meget mad, der skal til, så du ikke skal gøre andet end at opgive antal kuverter. 

Husk også at catering kan bestilles til de mindre formelle arrangementer – når personalemødet foregår henover frokostpausen, eller når fredagsøllen skal suppleres med lidt lækkert tapas. 

Hvordan bestiller du catering i Esbjerg?

De fleste cateringfirmaer tilbyder nem bestilling online, hvor du blot vælger retter til faste priser, indtaster antal personer og får en bekræftelse kort tid efter. Hvis du gerne vil bestille samme dag, er det dog hos de fleste cateringfirmaer nødvendigt at ringe. 

Har du særlige ønsker om eksempelvis glutenfrie retter eller gerne vil forespørge omkring muligheden for at bestille vin eller andre drikkevarer med, bør du også altid ringe i stedet for at skrive. 

Hvorfor bestille catering?

Det gode ved catering er, at du slipper for selv at stå med madlavningen til private arrangementer, og til firmaarrangementer behøver du ikke have et køkken til rådighed. Der er tænkt på det hele, når du bestiller catering – at holde maden varm/ afkølet, tagtøj til buffet og fadanretning samt nem afrydning og afhentning efter arrangementet. 

Nogle cateringfirmaer leverer i engangsbokse, som gør det nemt for dig at rydde op. Andre afhenter skåle og service til opvask, men hos nogle firmaer kan du også få en billigere pris ved selv at vaske op og aflevere service.  

More articles

04 March 2023

Teltudlejning