Let, lys og lækker studiebolig i Aalborg

31 October 2019 Signe Hansen

editorial

Du kender følelsen; du står i Netto, kortet bliver afvist, og det er søreme kun midt på måneden. Så er det tid til at leve at pasta og ketchup og de kedelige havregryn endnu engang. Trods billige øl i fredagsbaren på studiet og gode studierabatter på forskellige caféer rundt omkring i hele landet, kan det være et utroligt stort puslespil at få SU’en til at række til den sidste bankdag i måneden. Især hvis man bor i de store byer. Derfor kan en by som Aalborg være værd at overveje, hvis du skal starte på studie. Byen tilbyder gode kulturtilbud og steder at hænge ud, mens priserne på boligerne ligger en væsentlig prisklasse under de større byer som København og Aarhus.

Hos Nørresundby Boligselskab kan du finde en lang række gode, lyse og fine lejligheder – perfekt, hvis du er på udkig efter en Studiebolig i Aalborg. Boligerne varierer i beliggenhed, så du har mulighed for at vælge om du vil tæt på byens pulseren eller om du hellere vil nyde forstadens ro og rene luft. Gå blot ind, indsæt dine kriterier for pris, beliggenhed eller størrelse og få et nemt og overskueligt overblik over hvilke ledige boliger der er. Nørresundby Boligselskabs hjemmeside giver mulighed for både at se plantegninger, aconto priser på vand og varme, billeder og interaktive kort over beliggenheden.

Det er altså et perfekt sted at starte, uanset om du allerede bor i byen eller om du skal til at flytte dertil i forbindelse med studiestart. Det gode ved studieboliger er tilmed, at de er øremærket til folk, der studerer. Du er derfor fri for at konkurrere med nyudklækkede familier og ældre mennesker. Derudover er Aalborg en utrolig fed by, flyt dertil og hav råd til at spise anden ens havregryn og pasta – også i slutningen af måneden.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning