Lav personlige plakater af dit eget ansigt!

19 januar 2021 Anders Lundtang Hansen
Lav personlige plakater af dit eget ansigt!

Det kan være lidt udansk at have ens eget fjæs som motiv til en plakat, men udover at dine bedsteforældre nok ville elske at få en flot og sirlig plakat med dit ansigt i opdateret udgave, så er det også noget, som du kan få meget sjov ud af at lege med udtrykket på!

Selvom der findes et utalligt og gigantisk stort udvalg af plakater derude på markedet både herhjemme og i udlandet til store og små priser, så er der nok næppe nogle, der bærer dit ansigt.

Den slags må du lave selv eller lægge en bestilling med, og begge dele kan faktisk lade sig gøre uden stort besvær, mange penge eller omfangsrigt udstyr.

Det behøver jo netop ikke bare at være i den version, som mormor og morfar kan lide at se dit kranie med hud på og de andre nødvendigheder.

Få kunstneren frem i dig med dit ansigt

Du kan jo gøre udtrykket i negativ, eller du kan male over det, du kan give dig selv overskæg, eller lege med farverne på det.

Dette kan du både gøre på en computer forud, at det du printer det som en plakat, eller du kan lege med det bagefter.

Måske kan du gøre det til en collage med mange andre stykker plakater, tekst og andet, der er lagt indover.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen – og lovgivningen.

Man kan sige, at du jo kan lege og bruge alle de muligheder, du har ved hånden, men du må bare ikke udgive det og lægge det online som noget originalt, hvis du har “stjålet” ophavsretsmateriale fra andre til at være på plakaten af dit ansigt.

Dog kan du jo godt lave dem som gaver til dine venner og give dem samme instruktioner om at beholde det som en personlig gave.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning