Lækker massage med gode sideeffekter

31 March 2022 Astrid Pedersen

editorial

Døjer du med smerter i musklerne samt stivhed og manglende mobilitet i dine led? Så bør du overveje at søge hjælp hos en dygtig massør.

Lad din massør hjælpe dig med at løsne op for spændinger

Mange af de smerter, du oplever i din krop, skyldes spændinger i musklerne. Når du er stresset eller fysisk overbelastet vil musklerne spænde op, hvilket blokerer for kroppens naturlige kredsløb og gør dig øm og stiv.

Du behøver ikke at have det der normalt karakteriseres som fysisk hårdt job med tunge løft for at overbelaste dine muskler. Bare det at sidde på en kontorstol dagen lang kan give spændinger i kroppen – og mange gentagne bevægelser i løbet af en dag kan føre til en uhensigtsmæssig fysisk belastning som giver anledning til smertefulde myoser.

Hos en massør kan du få den bedste hjælp til at løsne op for disse spændinger og dermed komme smerterne til livs. Når massører stryger, ælter og trykker på dine muskler vil blodgennemstrømningen i vævet øges. Musklerne bliver tilført mere ilt, samtidig med at den naturlige udrensning stimuleres. Det betyder at affaldsstoffer, som har hobet sig op i vævet, skylles bort, hvilket igen reducerer den smertefulde inflammation.

massage

Samtidig vil en god massage påvirke kroppen og sindet positivt, idet massørens håndtering får din hjerne til at frigive oxytocin, endorfiner og dopamin – kroppens egne lykkepiller, så at sige. Du vil kunne mærke de opløftende virkninger af en god massage i flere dage efter behandlingen. Og med regelmæssig massage kan du faktisk komme dine spændinger helt til livs, samtidig med at du vinder en bedre nattesøvn og mere overskud i hverdagen.

Hvor kan jeg gå til massage i Odense?

Hos den velansete Klinik Velvære kan du altid booke tid til en lækker og godgørende fysiurgisk massage. Klik ind og læs mere på klinikkens hjemmeside https://klinik-velvaere.dk/.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning