Lad os servere nogle indretnings tips til dig!

25 november 2019 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

For nogle mennesker kommer det meget gelinde, når der skal indrettes, og i nogle familier ved man næsten uudsagt, hvem der tager sig af den slags, fordi de har forstand på det og/eller bare har interesse for den slags.

Andre mennesker er måske helt på bar bund med den slags med at indrette, og de ser kun på, hvad der kan komme ind i et hjem, og så ser de ikke på, om det rent faktisk og praktisk giver mening – lidt ligesom bare at hoppe i noget tøj uden at vide, om det passer sammen.

Dog ved man godt, om man skal til begravelse eller fest, og så klæder man sig derefter, og på samme måde er der jo forskel på, om man indretter ens badeværelse eller skal foretage indretning af stue.

Moderne mennesker har næsten kun badeværelset at trække sig tilbage til nu om dage, når de skal have fred for de andre mennesker, de bor sammen med, specielt hvis det er en hel familie; men det er jo også stuen, hvor man oftest er samlet mest, så her skal man indtænke en del.

For det første skal man have rigeligt med plads at sidde på, og det skal ikke bare være til sig selv, men også når der kommer gæster – ellers må man hive stole frem fra de tilstødende lokaler eller de rum, som stuen måske går over i.

Det er også i stuen, at man finder det stadig moderne alter: TV’et.

TV’et skal hænges op eller stå, så det ikke er for tæt på dem, der kigger på det, da det kan skade øjnene, men det skal også kunne ses fra mange forskellige vinkler.

Generelt skal stuen helst emme af, at her kan man slappe af, om man gør det alene, sammen med vennerne eller familien.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning