Lad også andre komme til ved din sædvanlige spilleautomat!

27 February 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan blandt andet støde på gevaldigt mange spilleautomater i Roskilde, hvor man kan støde på dem i spillehaller, bagerst i kiosker, som supplement til et marked af midlertidig eller mere permanent karakter – og så også på de velkendte bodegaer.

Sidstnævnte er måske sådan et sted, hvor du ynder at komme på skæve tidspunkter, hvor du lige kan opdatere dig ikke bare på verdensnyhederne, men du kan også lige få en sludder for en sladder om det lokale miljø.

Men især elsker du at befinde dig ved din sædvanlige spilleautomat i hjørnet, hvor du kan være dig selv og lige skyde en kommentar ind til personalet eller de andre besøgende, om du kender dem eller ej.

Du gør det ikke så meget for at vinde, selvom det da er sjovt, men du kan bare godt lide hyggen ved det.

Men så en dag kommer en fremmed til baren!

Overlad sædet til en anden ved spilleautomaten

Det er blevet den vante tid på dagen for dig, hvor du slår dit smut forbi værtshuset for første gang i dag, men måske ikke den sidste.

Du har en håndfuld mønter med dig og agter at bruge en god sjat tid dernede foran spilleautomaten.

Men den er optaget, ser du til din rædsel!

Dér røg dine planer for dagen, for du har sådan set ikke andre planer, og du har kortvarigt lyst til at smide vedkommende væk, for det er jo din plads, hvilket stamgæsterne også ved, hvorfor de ikke tager den plads fra dig.

Men du besinder dig, for du ved jo godt, at det ikke er dit sæde eller din spilleautomat, selvom du føler, I har fået et forhold til hinanden.

Det er jo også kun sundt, at man får noget andet klientel til, og de skal have en god oplevelse af at besøge stedet.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning