Lad lokal bedemand hjælpe dig med begravelsesforberedelserne

02 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Som pårørende til et nyligt bortgået familiemedlem befinder du dig sikkert lige nu i et limbo af sorg og savn. Der er ingen måde hvorpå man kan forberede sig på et dødsfald – heller ikke selv om det måske var længe ventet.

Man vil aldrig på forhånd kunne berede sig på sorgen og den uvirkelige tilstand som indtræder lige efter et dødsfald. De fleste efterlevende beretter om en trang til at isolere sig, eventuelt sammen med andre tætte pårørende, og bearbejde denne sorg indtil den er til at bære.

Desværre forholder det sig sådan at det er lige efter dødsfaldet at de tungeste og mest krævende opgaver ligger. Det drejer sig eksempelvis om rydning af dødsbo, fordeling af arv og gæld – og så selvfølgelig selve bisættelsen eller begravelsen som skal arrangeres og afvikles. Og til dette formål er det en go d idé at skaffe professionel hjælp.

Hvorfor skal jeg bruge en bedemand i forbindelse med begravelse?

Stress og jag er det sidste du har brug for i denne sorgfyldte periode. Derfor bør du overlade så mange af de tunge opgaver som muligt til professionelle fagfolk som både kan hjælpe og støtte dig i den svære tid.

Du kan for eksempel få hjælp af en marskandiser til rydning af dødsbo og bortskaffelse af møbler og øvrigt indbo. En dygtig advokat vil kunne håndtere testamente, arv og gæld – og den lokale bedemand står klar til at hjælpe dig med alle de opgaver som er forbundet med begravelse og bisættelse.

Er du ikke kendt i det område hvor den afdøde boede og med den kirke hvorfra bisættelsen skal foregå kan du trygt overlade kontakt til kirkekontoret og præsten samt øvrige instanser til bedemanden.

Hvor kan jeg finde en bedemand i Assentoft?

Hvis begravelsen skal foregå i Assentoft kan du med fordel benytte Auning Begravelsesforretning – læs mere på auning-begravelsesforretning.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning