Lad din psykolog på Frederiksberg hjælpe dig med dit lave selvværd

31 marts 2022 Astrid Pedersen

editorial

Går du tit og overvejer om dit liv er værd at leve, eller om du overhovedet har en betydning som person? Så lider du højst sandsynligt under et selvværd som er i bund. Og i den anledning er det en god idé at få professionel hjælp – for eksempel hos en autoriseret psykolog.

Få hjælp til at højne dit selvværd hos en dygtig psykolog

Hvis du slås med et lavt selvværd kan det godt være rigtig svært at trives i hverdagen. Mennesker, som lider af lavt selvværd, vil samtidig have tendens til blandt andet generaliseret angst og depression.

Føler man ikke at man er noget værd i sig selv kan man nemt bukke under for udefra kommende påvirkninger, og få trang til at isolere sig. Dette kommer der sjældent noget godt ud af. Og derfor bør du, hvis du ikke føler du kan dele dine oplevelser med nogen i din nære omgangskreds eller familie, søge hjælp hos en psykolog.

Psykolog frederiksberg

Når du går i terapi hos en psykolog vil du opleve at du kan få lettet dit hjerte for alt hvad der tynger dig. Du kan snakke med din psykolog om alt – og du kan være helt sikker på at intet forlade konsultationens fire vægge. En psykolog er nemlig underlagt professionel tavshedspligt, og vil derfor altid behandle dig og dine problemer med respekt og diskretion.

Du skal aldrig være bange for at din psykolog vil bagatellisere din problemstillinger. Hos psykologen handler det kun om dig, og hvordan du får det bedre med dig selv. Og du vil gennem arbejdet med en psykolog kunne bygge dit selvværd op i det tempo der passer dig.

Hvor kan jeg finde en autoriseret psykolog på Frederiksberg?

Hos Psykologhuset i City finder du autoriseret psykolog Niels Hellevad Jensen. Du kan bestille tid via klinikkens hjemmeside på psykologhuseticity.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning