Lad den lokale bedemand i Brønderslev forestå forberedelse af begravelse

08 februar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når man mister et nærtstående menneske, kan det være svært at finde overskud til de opgaver, der uvægerligt følger i hælene på et dødsfald. Derfor er det en god idé at opsøge den rette hjælp til at få arrangeret og afviklet begravelse eller bisættelse. Og til det formål bør du vælge en god lokal bedemand.

Hvor får jeg den bedste hjælp til begravelse i Brønderslev?

Hvis din kære afdøde havde sin seneste bopæl i Brønderslev eller nærmeste omegn kan du altid få hjælp til begravelse eller bisættelse hos Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri. Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri er en af de mest velrenommerede bedemands virksomheder i Brønderslev, Hjørring, Pandrup, Tårs, Sindal og Hirtshals.

Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri kender lokal området og har god forbindelse til alle de instanser som er relevante i forbindelse med begravelse eller bisættelse. For eksempel vi Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri altid kunne skabe kontakt til kirken og graveren i den kirke fra hvilken bisættelsen skal foregå.

Uanset om der skal foretages en jordfæstelse eller en kremering kan Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri sørge for at træffe de nødvendige foranstaltninger desangående. Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri varetager kontakten til kirken, kapellet, krematoriet og den afdødes kommune, og ordner gerne det til dødsfaldet hørende papir arbejde, her under døds anmeldelsen og ansøgning om begravelses hjælp.

Du kan også få assistance til at arrangere eventuel minde højtidelighed efter selve bisættelsen, for eksempel i form af gravøl eller reception. Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri kender alle lokale forsamlingshuse og kroer som kunne tænkes at ville lægge lokaler til et sådant arrangement og sørger gerne for at det bliver sat i stand med bespisning og forplejning.

Hvis du ønsker mere information om hvad Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri kan gøre for dig i forbindelse med begravelse i Brønderslev kan du læse mere på hjemmesiden baggesen.dk.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning