Køb te i alle sorter online

12 September 2022 admin

editorial

Når det kommer til te, er der mange forskellige varianter at vælge imellem. Men hvad er forskellene mellem dem? I denne artikel vil vi se nærmere på de forskellige typer te, og hvad der adskiller dem fra hinanden.

Hvordan fremstilles te?

Lad os først starte med det grundlæggende. Te fremstilles af bladene fra planten Camellia sinensis. Bladene tørres og brygges derefter i varmt vand for at fremstille den drik, som vi kender og elsker.

Hvilke slags te findes der?

Der findes fire hovedkategorier af te: hvid, grøn, oolong og sort te. Inden for disse kategorier findes der en lang række underkategorier og variationer. Lad os se nærmere på hver enkelt af dem.

Te/Tebutik/Te online

Delikat og lækker hvid tempel te er lavet af unge blade og knopper, der høstes, før de åbner sig helt. Bladene tørres derefter hurtigt for at bevare deres delikate smag. Hvid te er den mindst forarbejdede af alle teer, hvilket giver den en mere delikat smag end andre typer te.

Grøn te fremstilles af blade, der er blevet høstet og derefter hurtigt opvarmet for at stoppe oxideringsprocessen. Dette bevarer bladenes grønne farve og giver dem en græskagtig, vegetabilsk smag. Grøn te er en populær type te i mange dele af Asien.

Oolong-te fremstilles af blade, der får lov til at oxidere delvist, inden de rulles og tørres. Dette resulterer i en te med en kompleks smag, der ligger et sted mellem grøn og sort te. Oolong te er populær i det meste af Asien samt i visse dele af den vestlige verden.

Sort te fremstilles af blade, der får lov til at oxidere fuldt ud, inden de rulles og tørres. Dette resulterer i en te med en stærk, fyldig smag. Sort te er den mest populære type te i den vestlige verden.

Du kan læse mere, og købe te online på teselskabet.dk.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning