Køb billig pakkelabel og andre gode råd til din forsendelse

16 februar 2021 Anne-Mette Hansen

editorial

Vi sender pakker i stor stil. Når vi skal glæde én, vi holder af. Når vi har solgt noget på nettet, der skal hen til den nye ejer. Der er mange gode anledninger til at smide en pakke afsted.

Men hvem er det billigst at sende med? Hvordan pakker du forsendelsen forsvarligt ind? Læs meget mere i denne guide, og få svar på dine spørgsmål om at sende pakker. 

Pak din forsendelse godt ind

Lige meget hvad man sender og hvilket selskab man sender det med, er det vigtigt at pakke det forsvarligt ind. Det vil sige, at det skal pakkes ind, så det ikke kan tage skade, selvom pakken bliver kastet med eller tabt. 

Noget af det du kan bruge til at pakke ind, er:

– En god papkasse der passer i størrelsen. Undgå at vælge en for stor kasse, hvor det du sender, kan bevæge sig alt for meget rundt.

– Bobleplast, aviser og bølgepap. Sarte ting i f.eks. glas bør pakkes godt ind, så tingen kan klare en lidt hårdere behandling uden at gå i stykker.

– Tape til at forsejle pakken. Uanset om du sender i en kasse eller i en kraftig pose, bør du få tapet godt til, så pakken ikke kan gå op nogle steder. 

Find de billigste pakkelabels 

Det føles altid som lidt af et kup, når man får sendt sin pakke afsted så billigt som muligt. Heldigvis findes der i dag adskillige selskaber, der sender pakker. Derfor konkurrerer de også på priser – til fordel for netop dig.

Det kan med andre ord godt betale sig at søge lidt rundt for at finde et sted at køb billig pakkelabel. Prisen på din label vil altid variere, alt efter hvad pakken vejer, hvor stor den er og om den skal sendes til en privat adresse eller til en pakkeshop, hvor den kan afhentes. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning