Kender du spillet Football Manager 2020?

03 august 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Football Manager 2020 er det seneste spil i rækken af dem, som man kalder Football Manager, der bliver forkortet FM, og her vil den rette forkortelse så være FM 20.

Hvad går spillet så ud på?

Jo, du kender måske FIFA-spillene, hvor fodboldforbundet, der blandt andet står bag verdensmesterskabet i fodbold, lægger navn til det nok det mest kendte og omfangsrige fodboldspil i verden.

Du kan spille alt fra de store stjerner og landshold og gå efter guldet i netop VM, men du kan også komme helt ned på dansk superliga-niveau, hvor du spiller med de kendte navne i den hjemlige liga, der så er helt opdateret efter, hvordan fodboldverden ser ud nu.

Ofte har spillet navn efter et år, der snart kommer, og sådan er det også med Football Manager 2020, så det kan virke relevant også i et mindre stykke tid, indtil det næste spil kommer på banen.

Men den store forskel på FIFA-spillene og FM-spillene er nok, at ved FIFA-spillene der går man efter at kunne spille selv som hele holdet enten alene eller sammen med andre mod en eller flere.

Ved Football Manager er det mere strategen, der kommer mere på spil.

Her kan man sammensætte ens drømmehold og se, hvordan de klarer sig både i forhold til de spil, man selv sætter op, og så hvad der passer sig med virkeligheden.

Der er ikke samme direkte spilindfyldelse, men det er også det sjove for ham eller hende, der bedre kan lide at forberede sig, sætte et hold og se, hvordan de klarer sig, så man er ham bagved, der trækker i trådene.

Det kan sammenlignes med de spil, hvor man enten spiller som soldat nede i marken, eller man er officeren, der bliver bagved og ser, om end indsats bærer frugt efter, hvordan man planlagde et slag i en overordnet krig.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning