Installation af robotplæneklipper – Gør livet nemmere

28 juli 2020 Athene Eriksen
image

editorial

Installation af robotplæneklipper – Så slipper du for slæbet

Er du også træt af at bruge dine få regn-frie sommerdage, på at slæbe græsslåmaskinen rundt i hele haven? Så er du bestemt ikke den eneste. Derfor er der i disse moderne tider, flere og flere som vælger, at få installeret en robotplæneklipper. Så er der eneste du skal gøre, at tænde for maskinen. På den måde er din have altid er i flot stand og du kan bruge dine fridage, på alle de ting som er vigtige for dig. Metoden brug til installere robotten, fungerer ved at grave et kabel ned under plænen, i udkanterne af din have. Robotten opfanger herefter signaler fra kablet, som dirigerer hvor den skal køre og skaber dermed flotte og skarpe resultater.

Når du skal have installeret din robotplæneklipper, er der flere ting som er vigtige at tage højde for. 3 gode råd, som du bør holde i mente er bl.a.: 

• 1. Ladestationen kræver et udendørs strømstik – hvor har du et tilgængeligt?
• 2. Ladestationen har bedst af en skyggefuld placering – det forlænger robottens levetid.
• 3. Hvis græsset er nyslået, får du flottere kanter og detaljer, på nedlægningen af kanttråden.

For at sikre at du har glæde af din nye plæneklipper så længe som muligt, er det vores anbefaling at finde en placering med skygge, til at foretage opladningen. Som det gør sig gældende i de fleste tilfælde, så har teknologi ikke godt af at være for meget ude i sol og høje temperaturer og denne er ikke nogen undtagelse. For at sikre at din have stadig er klar og præsentabel, til at invitere familie og venner over efter installationen, så vil det også være et fornuftigt valg, at få en fagmand til at udføre installationen. Vi kører ud imellem mandag-lørdag og tager ikke afsted, før maskinen virker og din plæne er slået. Fokusér på de ting som betyder noget for dig og lad os tage arbejdet. 

Ønsker du at vide mere omkring installation af robotplæneklipper og hvad dine muligheder er? Så kan du med fordel se mere her 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning