Indret dit kontor med en orange Flos lampe Snoopy

27 april 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Er du vild med dramatiske farver og ikonisk design? Skal dit kontor opgraderes med hel ny belysning? Læs med her, og få gode idéer til at opgradere dit kontor med stilrene lyskilder som f.eks. den ikoniske Flos lampe Snoopy. 

Sådan dekorerer du dit kontor med stil

Det er ikke kun de større, markante lyskilder, der betyder noget på dit kontor. De er også de mindre lamper på dit skrivebord, der gør en forskel i forhold til at skabe et stilrent udtryk. Hvad enten du søger at udtrykke det moderne eller det klassiske, så udstråler dit valg af lamper og interiør din professionalitet. Når du indretter dit kontor, bør du derfor tænke over faktorer som: 

1. Design – en kontorlampe skal være funktionel og give det helt rette lys til at gennemlæse vigtige papirer eller underskrive kontrakter. 

2. Farver – du kan vælge både rolige og skrappe farver afhængig af stemningen og stilen på dit kontor. Hvis du har helt hvide vægge og rolige, ensfarvede møbler, kan du sagtens bringe nogle mere vovede farver ind på dit kontor. 

3. Personlige valg – alle behøver ikke have det samme ved hvert skrivebord. Træf gerne personlige valg, om hvordan netop dit skrivebord skal indrettes og udstråle din personlighed. 

Vælg en Flos lampe Snoopy 

Hvis du søger at skabe et rent look med kant på dit kontor, er det måske en orange Flos lampe Snoopy, som du skal vælge. Denne ikoniske lampe er i en klasse for sig selv med helt specielle geometriske former. Og så er den rigtig svær at få fat i. Den orange model produceres faktisk ikke mere. I stedet er den blevet relanceret i grøn, sort og matsort. Designet er oprindelig lavet som en hyldest til den kendte tegneseriefigur Snoopy. Du kan læse endnu mere om Flos lampe Snoopy på Floslamper.dk. Her kan du få mere indsigt i historien bag Flos brandet og udviklingen af de anerkendte designtraditioner. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning