Implementer solid software i din virksomhed!

26 July 2020 Signe Hansen

editorial

Er din virksomhed i regnskabs- produktions eller HR-branchen? Så har du helt sikkert hørt om den nye Sap Hana software, der er udviklet af den tyske megavirksomhed, SAP. Sap Hana er en ny software, der giver dig mulighed for at lave omfattende og komplicerede analyser af data i realtid. Det er det nyeste skrig inden for software, og deres funktionelle moduler inkluderer blandt andet Sales and Distribution (SD), Financial Accounting (FI), Project System (PS) og Human Capital Management (HCM). De tekniske moduler inkluderer ABAP, Business Intelligence (SAP BI) og PI/PO (Process Integration / Process Orchestration).

Firmaet, SAP blev grundlagt tilbage i 1972 og er en af de største spillere på markedet. De er leverandør af ERP-software og andre systemer, og forkortelsen står for Systems, Applicaitons and Products in Data Processing.

Hos Accuro.dk er de eksperter i SAP og deres software, og de ved om nogen, at det kan være en besværlig og omfattende proces at skulle integrere en helt nyt system og database i din virksomhed. Derfor kan det være en fordel at få en konsulent på sagen. En person som både ved hvordan systemet fungerer, og hvor man først skal lære at kende, men også en som i første omgang kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilket system der passer bedst til netop din virksomhed. Derfor kan det stærkt anbefales at tage kontakt til Accuro, som i mange år har formidlet kontakt mellem konsulenter og eksperter og kunder.

Skal du bruge en SAP konsulent, så sætter Accuro dig i kontakt med de bedste folk i branchen, og med den gode tidoptimering får du helt sikkert masser for pengene – det er nemlig sådan, at licensen på sap hana først udløber i 2025, og det er kun hvad der er bekræftet indtil videre.

Læs mere på accuro.dk og kom igang allerede i dag! 

 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning