Hvornår har jeg brug for en låsesmed?

26 november 2021 Astrid Pedersen

editorial

Der kan være rigtig mange situationer i løbet af tilværelsen hvor du kan få behov for hjælp fra en låsesmed.

De fleste af os som bor i en bolig forsynet med en hoveddør med smæklås har prøvet at komme lidt for hurtigt ud af døren og efterlade nøglerne på bordet i entreen. I en sådan situation er gode råd dyre hvis man ikke har en ekstra nøgle opbevaret på et sikkert sted, for eksempel hos en nabo eller en ven, eller et hemmeligt sted i haven.

Her er det smart at have kontakt oplysningerne til en dygtig lokal låsesmed ved hånden. Jo tættere på din bopæl låsesmeden har til huse, des hurtigere vil du kunne få hjælp. Og så er det selvfølgelig en god idé at vælge en låsesmed med døgn service.

image

Få hjælp hos en låsesmed hvis låsene i din bolig skal skiftes ud

Selv om dit behov for hjælp måske ikke er 100% akut kan det stadig være rart med en låsesmed som er hurtigt på pletten.

Har du for eksempel haft indbrud er det vigtigt at du får skiftet låsene. Især hvis du ikke helt har styr på hvor mange ekstra nøgler du har haft liggende rundt omkring. Skulle tyven vende tilbage og prøve at låse sig ind vil du kunne komme ham i forvejen med nye låse i samtlige døre og øvrige indgangspartier.

Det kan også være at du har smidt din tidligere samlever eller ægtefælle på porten, og ikke ønsker at vekommende skal kunne skaffe sig adgang til din bolig. I så tilfælde er der en vis tryghed forbundet med at kunne bede en lokal låsesmed om hurtig hjælp til udskiftning af låse eller omkodning af låse cylindre.

Du kan finde din nærmeste låsesmed i Solrød hos AVL Låse og Sikring – læs mere på avllaase.dk.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning